Thuisverpleging

Wat is Thuisverpleging?

U merkt dat het thuis niet meer alleen lukt. Dat u bijvoorbeeld problemen heeft met douchen en het aankleden, of dat u het lastig vindt om uw medicijnen op het juiste moment in te nemen?. In zulke gevallen kan verpleging en verzorging thuis een oplossing voor u zijn.

Je kunt even goed kunnen spreken over verpleging aan huis. Want dat is precies wat met thuisverpleging bedoeld wordt. Vele verpleegkundige of verzorgende handelingen die in het ziekenhuis gebeuren, kunnen even goed thuis toegediend worden.

Waarom kiezen voor onze thuisverpleging?

Wij hechten veel belang aan een stabiele vertrouwensrelatie zodat u zich altijd comfortabel voelt bij uw verzorging. Wij nemen de nodige tijd om te luisteren en overleggen op regelmatige basis met uw familie, huisarts of andere betrokken hulpverleners of (thuis)zorgdiensten om u een optimale medische verzorging in uw vertrouwde omgeving te bieden. 

Toch wel belangrijk om te weten

Wij volgen nog steeds aanvullende bijscholingen en opleidingen, waardoor we op de hoogte blijven van de laatste evoluties in de gezondheidszorg en verpleging.