Help ons om ouderen te helpen

Iedereen heeft hulp nodig. Niet alleen de ouderen die wij hulp bieden, maar ook wij hebben uw hulp nodig om ouderen te helpen. Of om leuke activiteiten voor ouderen te organiseren. Stichting Hart Voorzorg staat klaar voor ouderen die hulp nodig hebben, verlegen zitten om sociaal contact of willen genieten van een dagje uit. Onze dienstverlening is zeer uitgebreid en wij helpen ouderen die extreem eenzaam en hulpbehoeftig zijn.

Van dagbestedingen tot aan klusjes in en rondom het huis

Ruim 200.000 ouderen zijn in Nederland eenzaam en hebben slechts één keer of minder per maand sociaal contact. Met als gevolg dat ouderen sociaal geïsoleerd raken en zich niet meer verbonden voelen met de mensen om zich heen. Stichting Hart Voorzorg doet er alles aan om eenzame ouderen te helpen. Door zowel individuele begeleiding als begeleiding in groepsverband aan te bieden.

Door creatief bezig te zijn en mensen samen te brengen maken wij het mogelijk dat ouderen sociale contacten opbouwen en genieten van een gezellige dag. Wij luisteren aandachtig naar de wensen en wij stemmen de dagactiviteiten af op hun behoeftes. Zo kunnen wij ook bepalen of een activiteiten in groepsverband of een individuele begeleiding beter in uw situatie past.

Wij staan hoe dan ook voor u klaar. Of u nu het theater of de bioscoop wilt bezoeken. Of een stukje wilt wandelen of samen wilt koken. Of als u gewoon wilt genieten van een heerlijke lunch. Wij gaan met u mee en wij regelen zaken, zoals het vervoer. Wilt u thuis mensen ontvangen om uw verjaardag te vieren? Dat kunnen wij ook voor u organiseren. Voor vrijwel iedere activiteiten binnens- of buitenshuis kunt u een beroep doen op Stichting Hart Voorzorg. Zelfs als er klusjes in en rondom het huis gedaan moeten worden.

Wij doen nog veel meer!

Maar wij staan niet alleen klaar voor eenzame ouderen, want wij bieden ook hulp aan mensen die hulpbehoeftig zijn. Bijvoorbeeld als ouderen nog steeds op zichzelf wonen, maar wel hulp nodig hebben bij het wassen, aankleden en het koken. Of hulp nodig hebben om de administratie op orde te brengen en te houden. Voor al deze zaken kunt u ook een beroep doen op Stichting Hart Voorzorg.

Stichting Hart Voorzorg kan ook de thuisverpleging voor u regelen. Als u merkt dat u hulp nodig heeft en dat u niet meer in staat bent om dagelijkse bezigheden, zoals douchen, aankleden en de was zelfstandig te doen. Onze verpleegkundigen helpen u om de dag goed op te starten of om u te helpen wanneer u moeite heeft om uw medicijnen op tijd in te nemen.

Hulplijn

Wilt u meer weten over hoe wij ouderen kunnen helpen en de strijd tegen eenzaamheid aangaan? Dan kunt u de Hart Voorzorglijn inschakelen. Wij kunnen u vertellen wat wij doen om het leven van ouderen gelukkiger en comfortabeler te maken en hoe wij kunnen helpen om dagelijks bezigheden, zoals de boodschappen te verzorgen. Wij zijn bereikbaar op 030-3079117.

Wij kunnen het niet alleen

Wij staan voor samen dingen ondernemen en mensen samenbrengen. En wij kunnen het niet alleen. Daarom hebben wij ook uw hulp nodig. Om mensen te helpen wanneer zij hulp nodig hebben en om de strijd tegen eenzaamheid aan te gaan. Het is nu eenmaal een feit dat meer dan 200.000 ouderen in ons land eenzaam zijn. Waarvan 30.000 mensen extreem eenzaam zijn en nauwelijks sociale contacten hebben. Dat willen wij graag en samen met u veranderen.

Hoe kunt u helpen? Door een donatie te doen. Wij zijn u zeer dankbaar als u geld kunt missen zodat wij ouderen weer gelukkiger kunnen maken. U kunt het bedrag storten op Stichting Hart Voorzorg, NL66INGB0006796890 onder vermelding van ‘Donatie’. Vergeet alstublieft ook niet om uw naam te vermelden. Met een klein bedrag kunnen wij al een hoop ouderen gelukkig maken. Helpt u ook mee?

Bedrag