Dagbesteding

Wat is dagbesteding?

Het doel van dagbesteding is om meer herkenbare dagstructuur aan te brengen en bezig te zijn met activiteiten die niet alleen gezellig, maar ook zinvol zijn. Stichting hart voorzorg biedt dagbesteding in alle soorten en maten. Van paarden verzorgen tot werken in een magazijn en van computeren tot het maken van keramiek; vrijwel alles is mogelijk

Dagbesteding bij Stichting hart voorzorg is bedoeld voor alle mensen met een beperking, of je nou in behandeling bent bij stichting hart voorzorg of niet. Dagbesteding is een goede manier om verveling tegen te gaan, terwijl je tegelijkertijd iets leert. Omdat wij veel verschillende dagbestedingslocaties hebben is het bij ons altijd mogelijk een dagbestedingsactiviteit te kiezen die bij je past. 

Bij stichting hart voorzorg maken we onderscheid tussen arbeidsmatige en (re)creatieve activiteiten. Arbeidsmatige activiteiten bestaan uit werkzaamheden als sorteren, demonteren, monteren en in- en uitpakken. Een aantal cliënten en een begeleider werken dan in een bedrijfshal met elkaar samen.

Daarnaast is het ook mogelijk om onder begeleiding ergens anders te werken.

dagbesteding